Vilken är din favorit?



För den som har tröttnat på de vanliga konventionella BH:arna har nu Laredoute lanserat spännande varianter vad gällande både material, färg och form.
Jag känner spontant att det inte är något för mig men de är nog så härliga att de förtjänar lite extra uppmärksamhet. Jag tycker den lila modellen är underbar, hur den följer kroppens former har detaljer och en utmärkande färg utan att bli för mycket.

Visste du förresten att BH är en förkortning av BystHållare.

Be true*

Blodtörstande marsvin

I söndags var jag på min kusins konfirmation, vilket följdes med fika och massa smaskig smörgåstårta. När jag ändå var där tyckte min moster att jag kunde visa mina kusiner hur man klippte klorna på deras små nyinköpta marsvin och visst kunde jag väl göra det. Det jag inte visste var att den ena spanade in min tumme och helt oanande gick den till attack mot min stackars vänstertumme!

"Jag tycker bäst om djur som har lite mjuka tänder." Nina, 7 år.
ur boken: Krokodiler talar inte svenska

Jo tack Nina, jag förstår vad du menar.

Be true*                                                                                                         

Nollad igen


Lindsey gick från att vara kurvig till size zero när hon stiftade vänskapen med Nicole Richie för något år sedan. Som tur var kom hon till insikt och började äta och träna normalt igen, men nu är hon alltså tillbaka i träsket igen. Hon själv menar att hon mår utmärkt och inte alls har några problem med vikten, men det vet vi ju hur det är med. Nej Lindsey du är otroligt mycket finare med dina naturliga kurvor och friska kropp.

Och visst funderar man...

"En del tjejer får anorexi för att de så gärna vill visa upp skelettet."  Sakarias, 8 år.
ur boken: Krokodiler talar inte svenska

A must-see

När man trodde att man redan hade sett allt...

http://www.youtube.com/watch?v=4EoEZuDfAus 

Att töja på gränserna

   

Idag var jag på mitt årliga besök på I2 med mamma. Även om man inte brukar hitta så mycket så är det ändå en trevlig tradition att följa.
I år hittade jag faktiskt en silverberlock i form av ett peacemärke som jag så länge letat efter, dessutom så köpte jag även en minitöjning. För er som nu hoppar högt av förvåning, så kan jag genast meddela att jag fortsatt inte ska töja utan bara har denna som ett snyggt smycke.

Nu sitter jag här framför datorn med en mugg jordgubbsfil med fullkornsflingor på toppen, att rekommendera. Lilla Ture har till och med vart och norpat en flinga eller två, den lilla busungen.

Ikväll har jag även varit på 35-årsfest det var helt okey men lite tråkigt i längden, lika barn leka bäst som det så fint heter. Hur som helst hade jag på mig en mörkt blå klänning från H&M, mitt peacehalsband, svarta strumbyxor med enkla svarta pumps till och givetvis min töjning.

Men nu ska jag i alla fall sova, godnatt på er.

Be true*

Plankton till frukost



Jag är såå avundsjuk så det finns inte.

Ja det där flytet jag hade för ett tag sedan har totalvänt och numera ligger jag och simmar motströms på botten av Bajkalsjön som vilken annan slamkrypare som helst.
Jag känner en sådan enorm frustration, ännu en läxa av livet självt får jag anta: livet är inte lätt, det ska ju kännas att man lever, eller vad då? Bullshit  om ni frågar mig just nu.
Vad gör jag för fel? Jag försöker ju bara leva livet och ändå blir det bara fel.

För att göra ännu en utomordentlig liknelse så känns det som ha blivit spottad i ögat, eller nej förresten båda ögonen, av en snusande dromedar. Fuck it, grr...

Be true*

strike?



Ikväll var jag ute med jobbet och bowlade på Score. Ja något proffs kan jag ju konstatera att jag inte är i alla fall, men jag fick en strike åtminstone. Innan vi bowlade åt vi mat på Glada ankan, trevligt ställe men jag kan inte rekommendera maten, svärdfisken var stentorr och de serverade Gravendahl's cider, nej tack du, då klarar jag mig hellre utan.

Ne jag får väl göra något jag är bra på, strike the pose ;)

Be true*

komma i form



Så var vilan över, ikväll startade konståkningens markpass. Skönt måste jag säga, jag har börjat känna mig lite "pluffsig" på sistone, trots att jag dansar. Mitt mål för sommaren är att stenhårt bygga upp min överkropp eftersom det mest är ben och rumpa som jobbar när man dansar. Jag älskar att vara stark, sexpack och välformade armar, here I come!

Be true*


retro pink


Om jag någon gång mot förmodan skulle anlita någon att inreda mitt hem (jag är givetvis stenrik i detta liv) då blir det utan tvekan Betsey Johnson. Hon är den coola annorlunda kläddesignern som då och då dyker upp hjulandes på catwalken. Ni har säkert sett henne, om inte är hon värd att titta upp hon har alltid lite annorlunda modevisningar och helt egen stil. Hennes hem är en mix av romantiskt rosa och modernt, kryddat med lite galen retro, en perfekt avspegling av henne själv helt enkelt.

Be true*

En vårdag



Och så var första arbetsdagen avklarad, helskinnad och inte allt för avskräckt cyklade jag hem på min mammas blåa cykel. På hemvägen hittade jag en massa tuvor av tussilago längs vägkanten, jag kunde bara inte låta bli att plocka några och de står nu på köksbordet i en liten, liten turkås vas i form av en sko. Vårkänslor!

Be true*


Kavajen vårens måste



Idag var jag in till stan på en shoppingrunda.
Jag fick äntligen tag på ett par ljusa, slitna jeans, att det dessutom var 50% rea på dem gjorde ju inte saken sämre precis (BikBok). Sedan investerade jag i en ursnygg kavaj från Monkey. Kavajen är ett absolut måste inför vår/sommar 2009 och finns i tusen olika utformanden så att just du kan hitta din favorit. Jag kan tipsa om en längre kavaj som finns att hitta på VeroModa, den har en snygg passform och finns i svart och beige för 400 kronor.

Be true*

Vårgrillning


Efter att ha nogrannt rengjort grillen var det dags för en liten vårgrillning tillsamman med två av mina klasskamrater från gymnasiet. Det var en lyckad kväll med bra sällskap och läskande blåbär- och hjortroncider. Till mat grillade vi fläskkotletter till det klyftpotatis, bearnaissås samt grönsallad med tomater och gurka, yummi!

Sedan följde mycket snack bland annat om kläder, kroppsuppfattningar och bröst både fejk och äkta. Jag tror banne mig vi lyckades slå någon form av rekord idag, låt oss kalla det "bröstlängdssnack".

Be true*

Vårkläder


Ikväll var jag och hämtade mitt efterlängtade H&M-paket, äntligen lite nya fräscha vårkläder! Allt passade utmärkt utom en mullvadsfärgad cardigan i strl S som jag ska skicka tillbaka, om ingen är intresserad av den 120 kr.

Dessutom, om jag får bestämma vill jag se mer pastell på killar i vår. Frågan är bara vilka som har attityd nog att bära upp det... vi får vänta med spänning och se.

Be true*

Misstron växer

Jessica Lindberg blev gravid - p-staven visade sig vara verkningslös.

Jag känner verkligen med Jessica Lindberg. Om du inom svensk sjukvård inte ens kan lita på att en läkare sätter in rätt sorts p-stav längre då kan man ju verkligen undra vad för misstag som sker längre in i svenska sjukvårdssystemet.

För att späda på det hela får hon ingen ersättning eftersom det inte har kunnat bevisats var felet har begåtts. Är det Läkemedelsföretaget, apoteket eller läkaren som ska bära ansvaret för misstaget? Min egen åsikt är fast och bestämd att läkaren ska bära det yttersta ansvaret vare sig det är där som misstaget har begåtts eller ej. Som läkare har man skyldighet att kontrollera att allt är okey innan man utför någon form av behandling. I detta fall handlar det om att se så att staven inuti kanylen är vit och inte en verkningslös blå placebo som det var i detta fall.

Summan av allt detta är ändå att hon fått en underbar son, Wilmer 2 år, en liten familj med pojkvännen och sambon Emil, men det finns mer därtill som inte är lika ljust. Jessica har ingen möjlighet att läsa upp gymnasiebehörigheten på komvux pågrund av ekonomiska skäl. Hon får den lägsta föräldrapenningen eftersom hon inte har någon arbetslivserfarenhet eller utbildning. Hon är heller inte berättigad mer än det normala studiebidraget  pågrund av hennes unga ålder (bevis på att försummandet av ungdomar i samhället inte bara täcker arbetslivet).

Observera! Jag vill poängtera att det finns oerhört kompetent personal inom sjukvården i Sverige och dem allra flesta gör ett fantastiskt jobb, men misstag som dessa får bara inte ske. Dels för de konsekvenser  som det enskilda felet får men nästan än mer misstron som sprids om en säker vård. Tyvärr drar ett "klanteri" med majoriten ner som sköter sitt jobb utmärkt. Just därför är det så väsentligt att man förebygger denna formen av misstag med enkla medel.
Jag skulle t.ex aldrig spruta ett djur med en genomskinlig injektionsvätska om jag blivit tillsagt att den skulle ha B-vitamin, inte ens om det stod så på etiketten, då jag vet att injektionsvätskan ska vara gul. Misstanke-> rådfråga veterinär

Be true*

Beslutsångest


Ikväll har jag ändrat min högskole/universitetsansökan en sisådär tusen gånger, men om 26 minuter är det spikat.
Om man dessuto ska tro Miriam, så är det ju mycket viktigt att man väljer rätt.

"Om man till exempel kommer in på Universitetet är det väldigt svårt att komma ut igen." Miriam 9 år
ur: " Krokodiler talar inte svenska"

Be true*     ...nu är det 18 minuter kvar, kanske att man skulle hinna ändra igen...


Allt flyter



Så var man äntligen Djurvårdare med C-15.
Idag kom intyget till kliniken, så nu gör jag min sista praktikvecka, men rastös lär jag inte bli för på Måndag börjar jag jobba. Dessutom har jag kommit på att jag vill se filmen "Allt flyter" och "Patrik 1,5", har liksom glömt bort det tills nu.

Jag har även gjort klart min hemuppgift till arkitektprovet och gjort mina ansökningar. Ibland flyter livet på, man måste väl få ha sådana stunder med ibland...

Be true*

Basplagg med en twist



Dessa härliga basplagg! Det är dem man uppskattar allra mest ,men trots det är det dem garderoben alltid gapar tomma av.
Av någon anledning finns dem aldrig där när man stressad springer omkring halvt påklädd (el. halvt avklädd) med papiljotter i håret, trasiga strumpbyxor och en tandborste intryckt i käften. Så några extra kronor på basplagg är alltså ingen dum idé det är snarare en livsnödvändighet.
Så om du vill undvika en total missmatchning på festen när du haft några minuter knappt är det bäst att ha en LDB redo  när det krisar. En klassisk och snygg byxa är heller aldrig fel.
Dessa praktiska men åå så härliga basplagg finns att hämta på www.laredoute.se

Be true*


Sommarkänslor hos Victoria´s Secret



Om det är något som verkligen kan få en att längta efter sommaren så är det Victoria´s secret årliga badkollektion.

Be true*

Äggstra trevligt



Såhär under påsken så finns det inget trevligare än en härligt påskig bukett. Orangea tulpaner, påskliljor och björkris med sina små illgröna blad blir en fyllig och glad vårbukett.
Ett måste för den pillriga är handmålade ägg i valria färger och mönster. Kanske några eleganta målade rankor på ett ägg i subtila färger, eller varför inte barnsligt färgglada ägg i form av kycklingar? Ha så kul!

Be true*


Som ett brev på posten



"Det viktigaste med en bra brevlåda är att den är ljudisolerad."
Christian, 7 år
ur: Krokodiler talar inte svenska"

Vargar med guldvittring

                                      
Så har dem gjort det igen! För tredje gången på 2000-talet tar dem SM-guld och givetvis var man på torget för att gratta dem till guldet.
Oavsett om man har skrikit sig hes i hejarklacken eller knappt följt slutspelet så kan man inte annat än känna sig sådär lagomt stolt över våra värmländska vargar. Och Jörgen Jönsson, ett mer perfekt avslut på karriären kan man inte önska sig. Ett stort GRATTIS till laget!

Be true*

Jag har åkt blå buss


Idag tänkte jag att jag skulle ta den tidigare bussen hem för att få lite tid för saker och ting, men ack så fel jag hade.

När vi kommer till Gottebol bestämmer sig lilla chauffören sig för att inte köra något mer. Vindrutetorkarna fungerade nämligen inte längre..weii!
Så vi fick snällt sitta still i bussen en halvtimma i inväntan på en annan buss. När den väl kom så var det en blå "lokalbuss". Den bussen fick åka på världens utflykt till coola Karlstad och är det inte status att ha åkt "stadsbuss" från Karlskoga till Karlstad så vet jag inte vad som imponerar längre!

Be true*


prov C-15 smådjur



Idag har jag gjort provet för den teoretiska delen på C-15kursen.
(För er som inte är bekanta med C-15 så är det alltså en form av licens. När du har denna får du på begäran från veterinär ge sprutor och mediciner på djur, i detta fallet s.k smådjur.)

Jag måste säga att det kändes som att det gick ganska bra iallafall, men det beror ju också på var gränsen går för godkänt. Hur som helst så lovar jag att hålla er uppdaterade om det blir fest eller fiasko.

Be true*

1+2= är det rast nu?

En del barn vill helt enkelt inte lära sig. Jag är ett sånt barn.  Marius, 8 år
ur boken: "Krokodiler talar inte svenska".

Veckans partyoutfit



Veckans partyoutfit resulterade i denna ljust rosa och svarta stass.
Igår bar det av till kära Karlskoga på inflyttningsfest. Det var en kul utekväll med förfest med bland annat gamla klasskamrater.
Jag kan med säkerhet säga att STATT är enda nattklubben som spelar "Tusen juleljus" i April !  XD

Be true*

Sexiga killar och blont hårsvall



Idag har varit en händelserik dag.
Jag började klockan 07.00 med en arbetsintervju på Kortdesign Hammarö, sedan bar det av vidare till min praktik 1 h och 20 min bort. Därefter, precis hemkommen till Karlstad blev jag hämtad av min moster, vi skulle nämligen på "tjejkväll" på Livskraft. Där bjöds det på förfriskningar och utlottningar av håruppsättningar och avgiftningskurer med mera.
Jag måste säga att höjdpunkten ändå var modevisningen, de visade badkläder och underkläder, för att inte nämna killarna, whoo! jag säger bara det... den snaggade killen..mums* De bjöd verkligen på sig själva det var riktigt trevligt. Eye-candy är aldrig fel på en fredagseftermiddag.

Som avslutning på denna effektiva dag håller jag nu på att färga Elkins utväxt. Så att hon kan vara lika glamourös som Scarlett.

Be true*

Playboy mansion


Where are Kendra and Bridget?
Det verkar som att Heff har sagt tack och adjö till två av sina tre flickvänner. Så vitt jag vet är fortfarande Holly "the number one" och nu kanske "the number one and only" till och med.

Heff ska själv ha sagt: "To be perfectly frank, I have unexpectedly fallen in love. It is the relationship with Holly that will probably last forever. The others will last for as long as they want it to last before going on with their careers and lives."

Jag måste säga att jag avundas Holly. Hon är nog den vackraste människan på jorden men framförallt verkar hon ha en superhärlig personlighet och bra värderingar. Hon är helskön kolla gärna in http://www.youtube.com/watch?v=VMyq9esGJ04&feature=PlayList&p=BC177150491AE04D&index=3&playnext=2&playnext_from=PL
Fast en lite yngre pojkvän skulle jag nog ändå föredra...

Nu väntar i alla fall JAG på en liten, liten playboy bunny om ni förstår vad jag menar...

Be true*

Våga ta ut svängarna


Nu är den utsvängda t-shirten återigen här.
Bär man den tillsammans med ett par snyggt sittande jeans är det rikigt snyggt. Just denna hittas på www.laredoute.se Det finns även linnen i liknande utförande men jag själv föredrar t-shirten.

Be true*

RSS 2.0