Minnen


Moulin Rouge                                                         Cabaré

Jag har precis fått de sista bilderna från vår våruppvisning, det fick mig att tänka tillbaka på allt slit vi lade ner och hur sjukt kul det var. Jag vill göra det igen och igen och igen!
Ja, man blir allt nostalgisk redan nu, ändå har det inte gått mer än ett par veckor sedan mina fötter var insnörda i mina skridskor och jag stog på isen och smilade mot publiken med resten av gänget. Love you guy´s.

Be true*

Högskoleprovet



Ja så hade man plågat sig igenom ännu ett högskoleprov då. Det känns enormt skönt att ha gjort det nu och det kändes betydligt lugnare det här året när man hade lite bättre koll på vad det handlade om.

Jag hoppas på en förbättring från förra året, men det är hur som helst inte troligt att jag får så höga poäng att jag kommer in på arkitektur, men.. you have to give it a try.

En Hårfin gräns



Ja det finns ju många sätt mitt frisörbesök kunde ha slutat på... Jag tror jag lyckades få en av de bästa frisörerna, att döma av dessa bilder i alla fall.

PS. Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan en timme idag? Det kan annars lätt bli lite sura miner från chefen/läraren imorgon.

Be true*

Din balklänning?



Har du inte redan hittat din drömklänning till balen, vad kan då inte passa bättre än denna eleganta och intressanta klänning från Jovani.
En sak är säker i alla fall, hade min bal varit denna vår hade jag själv dansat fram i denna blommiga och lyxiga kreation. Den är din för 500 dollar.
Jag lovar att du kommer stråla och vara sexigast av alla.

Be true*


Slug som en räv?


"Jag tycker om att klä ut mig till räv. Livet är för kort för att gå i vanliga kläder."  NINA 7 år.
   ur: Krokodiler talar inte svenska, Unni Lindell.

Ja jag kan inte annat än att hålla med Nina, fast räv...det finns väl bättre saker att klä sig i, åtminstone för oss som passerat sjuårssträcket.

/Fortsättningsvis kommer jag att lägga in citat från boken "Krokodiler talar inte svenska" lite då och då för att förgylla vår vardag. Ibland kan det komma att stå som ensamt inlägg men ofta kommer ni att se den tillsammans med annat smått och gott./ enjoy!

Be true*

Lockande frisyr



Blondare och med en ny frisyr klev jag idag ut från Salong MODA. Lockarna är inte permanenta utan ett resultat av frisörens kreativa ådra. Jag färgade till och med ögonbrynen ljusa som jag så länge pratat om, men jag känner att jag hade velat ha dem ännu ljusare, så det får bli nästa gång.
Hur själva frisyren är vet jag knappt själv ännu eftersom lockarna lär sitta i tills jag duschar, så ni liksom jag får vänta med spänning på resultatet.

Be true*


våfflor



Så var våfflornas stund i rampljuset här igen!
För ingen har väl missat att det är "våffeldagen" idag, om så är fallet har ni fortfarande ett par timmar på er att avnjuta riktigt frasiga våfflor toppade med färska bär och grädde eller äkta vaniljglass mums*

Be true*

strikt men ändå kvinnlig



Ja jag vet att det är ännu en bild på Christina, men denna gången råkar det vara hennes ursnygga kappa (eller vad kallar man det egentligen? hjärnsläpp) jag ber er lägga märke till.
Den har en ursnygg passform och det sofistikerade mönstret gör jackan mer intressant. Lägg extra märke till de härliga detaljerna så som dubbelknäppningen, bandet i midjan samt den tjusiga volangen som sätter den flickiga prägeln på den annars ganska strikta kavajen.

Nu gäller det bara att få min mor att sy något liknande... hon brukar nämligen få krupp på mig när det inte finns något mönster...

Be true*

Hipp hippie i vår

 
Hippiestilen ligger mig varmt om hjärtat och än är jag inte redo att säga hej då till flower power.
Däremot konverterar jag till en mer romantisk hippiestil i vår. Min vision är babydoll dress möter laid back hippie.
Vad är den vision?

Be true*

Vad var det jag sa



Christopher Walken och Klara Zimmergren, who is who?

Jag var inte ensam om att se denna likheten.
Vad var det jag sa Elkin, här har du beviset. De är inte bara lika utan sjukt lika till och med.
Mia och klara är så kul speciellt eftersom jag ibland känner igen mig i vårt lilla gäng när vi fular oss.


Be true*

Snygg, snyggare, snyggast



Här är beviset på att man aldrig bör klä sig i något liknande som Christina på röda mattan. Tro mig hur snygg man än är kan man inte överglänsa denna människa. Så vet man om att man ska jämföras, välj en annan stil.

Be true*

Vad står på din önskelista?

    

Nu när snödropparna tittar fram och solen skiner på dagarna längtar till och med en snöälskare som jag efter sommaren. Tänk er alla sköna kvällsdopp, eller kanske en simtur i månljuset? Det står åtminstone på min önskelista för sommaren och en ny bikini såklart. Det lutar åt en vit i år faktiskt, den är från H&M och har cerisa metallicringsmönster mycket fin!
Förutom detta så står ett återbesök på PIP på "seframemotlistan". Efter en sjukt rolig festival med Teddybearsthl-mössor och Håkan Hellström-trumpinne gör vi oss nu redo för PIP 2009 och du Per, DU slipper inte undan! Det ska vi andra se till.
Givetvis förväntar jag mig att stöta på resten av Sverige där..   Be true*
    

Övning ger färdighet

     

Idag har jag fått vaccinera 8 veckor gamla råttisvalpar. Det gick galet galant och det är mycket roligare att spruta hundar än katter då de har tjockare och inte så seg hud. Läskig beskrivning jag vet, men det är inget märkvärdigt egentligen bara sjukt intressant och kul. Nu längtar jag bara till det att jag får lägga permanentkanyl.

Be true*

Kul grej-prova kläder på nätet



Om du inte handlar kläder över Internet beror det nog oftast på att du inte kan prova kläderna, men nu är den tiden förbi. 
Nu har nämligen  www.HM.se kommit med en helfestlig grej. Du kan själv enkelt skapa en egen provdocka i form av dig sj, kolla bara in mig som plastic fantastic här ovan.
Du kan sedan smidigt skapa din egna garderob med egenkomponerade outfits, me like'   
P.S. finns även för herr

Be true*

Glitter i Garderoben





Äntligen! Härligt med något kontroversiellt i vår folkkära melodifestival. Operaälskare eller inte det är svårt att inte tycka om detta blonda bombnedslag med humor och talang som bubblar över så det räcker till hela svenska folket. Frågan är bara om hon kan bubbla sig in i Europas hjärtan, vi får helt enkelt vänta och se...

Priset för absolut snyggaste outfiten går tveklöst till Agnes. Som en guldfärgad smäcker discoboll glittrade hon sig genom melodifestivalen.
Jag skulle dö för denna stass, tillfällen att bära den...ja man får väl skapa dem helt enkelt, nemas problemas. Måndagsmorgnar here I come!

Be true*

Ny frisyr, Ja tack!




Efter flera år av enfärgade naturliga nyanser, vill jag nu slå ett slag för breda och synliga slingor.
Då pratar jag inte om de breda ditslängda slingor som syntes överallt under 90-talet, utan en mer modern tappning där slingorna läggs mer på djupet och arbetar med frisyren istället för mot den.

Ta dessa snygga hårmodeller som ledande exempel på en skön inledning av våren.
Kom bara ihåg att två färger räcker och att basfärgen bör vara närliggande din naturliga hårfärg.  Lycka till!

Be true*



Fredag 13:e = otur?





Jaha så var det Fredagen den 13:e igen, men överlevde dagen iaf. Jag är mycket skeptisk mot dessa dagar då jag blev rejält biten av en häst fredagen den 13:e och lilla Lojjan fick akut blindtarmsinflammation.... så jaa bedöm själva.

Be true*


Back to Basic



Tillbaks på Lindy hop igen!
Jag är fortfarande lite krasslig men nu är jag åtminstone inte så svullen i halsen som sist så nu vågar jag vara med igen.

Idag vara bara fjärde lektionen men det börjar kännas riktigt bra. Jag har ju även tagit upp buggen igen. Det behövdes bara 10 år för mig att hitta tillbaka till pardansen igen. Nu förstår jag inte hur jag kunde låta det ta sån tid, det var det här jag föddes till! Det lutar nu även till att jag ska börja med Boogie Woogie också, I'm lovin it ;)

Be true*

Musikalshow





Nu har vi genomfört vår musikalshow inför 400-450 elever och det gick faktiskt riktigt bra! Lite småmissar fanns såklart men det får vi tänka på nu i kväll.  Vår kvällsshow för allmänheten är inte förrän kl 19.00 i kväll. Så har ni inget bättre för er masa er då till Ishallen.
Där kommer vi vänta på er bakom kulisserna för att utöva våra bästa nummer någonsin.
Vi kommer bland annat att bjuda på nummer med inspiration från Cats, High School Musical och många fler, För att inte nämna Moulin Rouge. VÄLKOMMEN :)

Be true*


Is it real?



Med hits som "Just Dance" och "Pokerface" är Lady Gaga bruden som tagit världen med storm. Detta är tjejen som saknar ord som "vanlig" och uttryck som "en i mängden". Med en helt egen stil och en fantastisk talang kommer denna coola tjej med säkerhet lysa starkt på stjärnhimlen ett tag fram över.
Och nu till den fråga som alla har ställt sig, -Är det äkta? Ja hennes kraftiga blonda hårsvall är faktiskt hennes egna. Så var man inte avundsjuk förut på hennes talanger, är det väl dags att bli det nu...

Be true*

I'm inlove!





Den här skjortan är bara helt perfekt. Rutorna i rött, vitt och svart är lagomt framträdande och det randiga fodret höjer  omedelbart lyxfaktorn. Det bästa av allt är att den är från H&M:s herravdelning, så det är skonsamt för plånbok.en.

Om vi nu inte ska vara allt för positiva så är den tråkiga nyheten att den inte finns i min garderob utan någonstans i Skåne. Jag fick tyvärr inte sno med den hem när jag lämnade Malta....

Where is Christina?



Hon gick från Dirrty till Classy för att sedan...ja vad håller hon egentligen på med? Från att ha varit originell och banbrytande i musikindustrin redan från start har hon nu anammat någon form av Tokyostil, som hon själv uttrycker det.
Men för mig blir det platt fall och det är jag inte ensam om att tycka, jag tror att vi trogna Christina fans överlag är lite besvikna på hennes förändring. Egentligen är det mest videon till "keeps getting better" som stör mig. Istället för sprakande Tokyomagi blir det mest britney wannabe möter LillyAllen pop. Fast Christina ska givetvis ha cred för sitt mod och hennes skicklighet att alltid göra fantastiska låtar. Stryk bara den där videon så är vi kvitt.

Be true*

Skin bleaching



Jag hade aldrig hört talas om det. Till en början trodde jag till och med att det var ett practical joke, men nej då.   

Det handlar alltså om mörkhyade kvinnor som tar till blekande krämer för att göra deras hy ljusare. Helt absurt, men sant. Vissa kvinnor använder dagligen samma starka produkter på sina barn, en del så unga som bara fyra år.

Det må vara en klyscha, men skönhet sitter verkligen i betraktarens ögon. Det sitter i varje fall INTE i hudfärgen. 
Som tur är hyllar Tyra Banks alla typer av skönhet och vem vore Tyra utan sin fina mörka hudton?   

Kom ihåg att berätta för människor att de har vackra ögon, snygga ben, en härlig personlighet eller vad det än må vara. Så länge det är ärligt har man inget att förlora men allt att vinna.   

Be true*

Lagomt sjuk- hamstersjukan

Jag är sjukt svullen i halsen och ser ut som nån jäkla hamster (dock inte lika karismatiskt söt är jag rädd).
Efter bara någon dag av rastlöshet kan jag inte låta bli att fundera på hur sjuk man är när man är lagomt sjuk.
Ja ni vet när man är sjuk och man blir sådär mysigt ompysslad, men ändå är så pass frisk att man är vid medvetande och kan uppskatta gesterna. Tyvärr är jag inte inom det området nu utan bara tråkigt sjuk. Såpass dålig att jag får ställa in min Lindy hop och festen med sjömanstema, men så pass frisk att jag blir rastlös av att vila mig frisk.


Jag antar ändå att man ska vara tacksam för att man vanligtvis är så frisk som man är. Dessutom att klaga på att man är för frisk är ju faktiskt rätt idiotiskt.

be true*

RSS 2.0