För sjuk för PIP



Jaha och så var man tvungen att åka hem tredje dagen på PIP.
Fy tusan vad sur jag blir, varför ska man alltid bli sjuk så olägligt? Idag av alla dagar var det flest intressanta artister såsom Anna Ternheim och Sahara Hotnights.
Hur som helst hoppas jag på att bli såpass mycket bättre till imorgon, lördag att jag kan åka upp och ha kul sista dagen iallafall.

Be true*

PIP



Nu bär det av till stan där Per kommer att hämta upp mig. För nu mina vänner, är det PIP som gäller! Wohoo!
Ha det bra så länge, vi kanske syns där?

Be true*

A day off

       

Idag var första dagen på länge som jag var ledig från diverse plikter.
Skönt, skönt om jag får säga det själv, men helt sysslolös har jag knappast varit. Först lekte jag med min kära vän på fotografiet ovan, för att sedan prata av mig med en annan filur jag inte träffat på ett tag.
Det var verkligen trevligt att prata om allt mellan himmel och jord, jag tror inte vi missade en enda aspekt av våra liv som vi små tänkare går och grubblar över.
Några kilo lättare blev vi nog tillsammans, om inte körsbärskakan vägde upp det vill säga.

Så vad har vi lärt oss: Jo att prata om sina funderingar stora som små med filurer ni litar på. Ibland kan det nämligen räcka med att sätta ord på det för att det ska kännas bättre. 

Be true*

Fruitify yourself



Fruitify yourself with this season's raspberry collection!

Idag har jag provjobbat på TheBodyShop.
Mycket trevligt var det, även om jag torkade hyllor i stort sett hela dagen, men det ska ju ändå göras så.
När dagen var slut fick jag en Body Scrub som tack för hjälpen. -Tack, tack snälla Petra. Jag valde en bodyscrub med hallon som jag spanat in hela dagen. Den ser ut och luktar exakt som hallonsylt! Underbar lyx i duschrummet framöver alltså.
Så vilken blir din signaturdoft? Raspberry, Strawberry, Papaya, Brazil Nut, Coconut, Aloe Vera, Mango...
Inget för den med beslutsångest med andra ord.

Be true*

veckans outfit



Så än en gång vankades det för kalas.
Denna gången var det min moster som skulle firas. Alltid lika trevligt att se släkten igen, för av någon anledning blir det ju inte av annars, men så är det väl i den typiska svenne-familjen, whether we like it or not.

Hur som helst, för denna härligt flirtiga kalas-outfit följer recept nedan:
Butterfly Top: BikBok (typ 70-80 spänn på rea)
Zebra halsband: Ur&Pen (30 riksdaler, rea)
Capri byxor m. hög midja: VeroModa (90 kr, rea)
Skor och skärp: garderobsskrap

Slutsats: Underskatta inte realisationer!

By the way, -Jag avslutade mitt försäljningsjobb i Torsdags.

Be true*

Drömrutor

 

Nu har jag hittat min magrutsförebild!
Och det är ingen mindre än Marie Serneholt, inte visste jag att denna tjejen var tränad på detta sätt!

Jag har verkligen aldrig sett någon livs levande tjej med en sådan vältränad, men ändå snygg kropp. Så nu mina vänner nu vet alla hur mitt mål ser ut.
-Wonderwoman here I come!

Be true*

kommande svensk supermodell

ppqbsss0904510355842ww9.jpg
                                                              Sydafrikas öken för Sisley

Vår alldeles egna Hammarö-tjej gör precis som man ska göra, nämligen att vänligt men bestämt spöa skiten ur modellvärlden.

Det ena jobbet efter det andra, det är ingen tvekan om att hennes modellkariär har tagit raketfart sedan starten för tre år sedan. Det som är så härligt med denna tjej är att hon är genuin och blygsam, alltså inte alls kaxig som vissa modeller tenderar till att vara.
Hur vet jag det då? Jo, Åsa var nämligen en av de tjejer jag umgicks mest med under högstadiet. Jag kommer aldrig att glömma när jag sa till henne, att bara hon ville så kunde hon bli modell och gå hur långt som helst, mmm! Modellscout skulle man kanske bli... 

Hon har bland annat vart med i kampanjer för Sisley, Rizzo, Vagabond (aktuell) och idag när jag gick förbi Sisters, jodå det var misstänkt likt någon vi känner...
Inget tycks stoppa vår egna Åsa Engström, go girl!

Kolla gärna in henne på http://www.stockholmsgruppen.se/

Be true*

final Cut

      

Så äntligen slog jag till med både klippning och färgning.
Idag var jag en sväng till Bergvik med mamma och shoppade lite. Mineralpuder och paraply stog bland annat på inköpslistan men också hårfärg.
För idag fick jag verkligen lust att göra det jag länge pratat om nämligen att bleka hela håret och klippa lugg. Det känns jätteskönt för det blev precis som jag hade tänkt mig och det har jag min kära Evelina att tacka för, tack, tack!

Be true*

Ny telefon



Äntligen har man fått en ny och fungerande mobiltelefon. Så nu kan ni äntligen nå mig igen och jag er, utan att vi ska behöva oroa oss om jag har batteri kvar eller ej. Dessutom har jag skaffat halebop vänner abonemang så gratis sms mina vänner!

Det är alltså SonyEricsson W595 Walkman som jag har införskaffat mig. Förutom den blåa finns även en mörkgrå och en blekrosa variant, så bara att välja efter smak och tycke.

Be true*


Sätt färg på tillvaron

nail-polish-tips

Nagellack, nagellack, det finns inget som kan muntra upp en så som lite färg på naglarna!

Låt dina naglar ha en stark accentfärg som lyfter din annars så tillintetsägande klädsel. Eller varför inte använda nagellacket för att framhäva något? Exempelvis så framhäver ett ljusare nagellack din sommarbränna.

Och ni som nu inte litar på att ett litet nagellack kan få er på ett bättre humör, utmana mig då!
Sväng förbi Kicks, Åhléns eller något i den stilen norpa åt er en färg som tilltalar er och hem och förgyll era små tassar. Tro mig, en chockrosa kulör kan inte annat än att skapa "smilefaktor".

Be true*

...<3



Make me fall inlove with you
and I will be grateful for you
and what you've given me
for as long as I live
Be true*

Deppig av vädret?



Denna helgen har det vart filmmaraton eller åtminstone näst intill. I mean, what can you do in this weather?
"Blades of glory", "Kalle och chokladfabriken", "High School musical" och delar ur "Kingkong" har vart de filmer jag sett.

Det var faktiskt kul att äntligen se Kalle och chokladfabriken, ja jag vet att jag är efter men bättre sent än aldrig. Fast jag kan inte förstå att det är en barnfilm, sjukt läskig ju..för barn alltså. Johnny Depp är allt annat än sexig i denna filmen, creapy!

Be true*

Blöta dagar



Nog för att vi alla längtade efter en rejäl regnskur här i värmeböljan men nu får det väl ta mig tusan räcka.
Det är speciellt inte så svårt att tycka så när man har gått ute hela dagen och jobbat i regn med blöta papper och ofungerande bläckpennor. Nej som sagt, nu får det vara nog! Tacka vet jag den svenska upfinningen lagom.

Be true*

So you think you can dance?

 

Nu har all min dansaktivitet avslutats för sommarn, tråkigt, tråkigt för det är verkligen så sjukt kul!

Det är i varje fall tur att "So you think you can dance" har tagit fart igen.
Ett program fullt av talanger, man slutar aldrig att förbluffas över dansarnas inlevelse och teknik.  Inspiration är vad detta programmet ger mig, det enda negativa med det, är att det ökar dans-abstinensen snarare än mildrar den. Jobbigt värre, men underbart.

Be true*

Biosommar



Nu när solen tagit en paus från allt skinandet vad passar då inte bättre än mysiga hemmakvällar och biobesök.

Idag är det jag och en liten vän som beger oss till SF-Bio för att spendera några timmar i biomörkret. Filmen vi ska se är "The Hangover" en amerikansk komedi. Hoppas den är bra och rolig!

Be true*

Bortflugen!



Hej små glada filurer där ute!
Sorry, sorry för att det vart torka här på min lilla bloggsida. Det ska det bli ändring på, fy fy på mig!

Anledningen till detta "tillfälliga avbrott" är nämligen att jag jobbat som en galning denna veckan. Yes ni hörde rätt, jag jobbar! Det blev försäljningsjobbet och hitills är det faktiskt helt okey, om inte annat får jag sjukt med motion.

Men för att förändra er nu allt för positiva inställning till livet så måste jag meddela att min kära Stina har flugit ut, alltså utomhus! Om ni ser eller hör något om en Rosenhuvad dvärgpapegoja på vifft, let me know!
Vi saknar henne och vi är oroliga att hon blivit uppäten av en äcklig skata eller katt.
Please help!

Be true*

RSS 2.0