En utekväll

  



Be true*

Boogie-tävling



302, Nacka, Stockholm.
ja det var där vi bodde natten mellan Lördag och Söndag förra helgen.

När vi kom fram till hotellet stod en vit Rolls Roys utanför entrén. Röda mattan var utrullad...-till oss?
Njae, om det ändå vore så väl, men precis innanför glasdörrarna möttes vi av ett brudpar som fotades för fullt i trappan.

Lite smått osäkra på om vi hamnat rätt, eller uppfattat priset korrekt, närmar vi oss receptionen. Jo visst var vi på rätt ställe.

Men med elektroniska nyckelkort famlar vi i hissen och istället åker vi upp till våning 6 där någon väntar på hissen. In kliver någon jag känner igen, då är det en av tjejerna från True Talent, lite småkul.

Senare när vi går ut för att med båt ta oss in till centrum, möter vi resten av True Talent gänget i dörren. -Jaha så det är alltså här de håller hus...

När vi kommer tillbaka från beyond retro-utflykten pågår bröllopsfesten för fullt. Men det är ingen vanlig, lågmäld svensk bröllopsfest med lite tal och drinkar, utan ett färgsprakande högljutt persiskt bröllop.

Det är full rulle hela kvällen fram till 02.00 på natten med dunkande musik och drinkar. De har med sig flertalet trummor som de trummar på en halvtimme i sträck (och detta hör vi alltså klart och tydligt från tredje våningen).

När vi under kvällen går ut för att ta en nypa frisk luft ser jag Daniel, vinnaren av ung och bortskämd, gå fram till receptionen finklädd upp till öronen. -Vad har vi hamnat på för kändisställe egentligen..? -Vi kanske skulle dubbelkolla priset ändå...

Dagen dårpå när vi checkar ut, slipper vi betala parkeringsavgiften pga bröllopet som var lite mer stökigt än vad hotellpersonalen hade räknat med... Haha

Mot tävlingen
Sedan bar det av till själva tävlingen. Vi var nöjda med våran första tävling, ungefär såhär nöjda:



För en vinst är ju aldrig fel :)



Så vi lämnar Elite Hotel, tävlingen Nackswinget och Stockholm med tummen i vädret och med något djupare smilgropar.

Inte dåligt för att vara Stockholm ändå...

Be true*

RSS 2.0